Sealine
 

 

test SEA·LINE Mineral Bio Body Butter ZEER POSITIEF GETEST
DOOR LIBELLE TESTPANEL

In samenwerking met Libelle is de Mineral Bio Body Butter van SEA·LINE getest. Eind 2007 hebben 45 Libelle lezeressen en gebruiksters van lichaamsverzorgende crèmes de Mineral Bio Body Butter getest met een zeer positief resultaat! 92% van de respondenten was zeer tevreden over het gebruik van de Mineral Bio Body Butter van SEA·LINE. Vooral respondenten die aangegeven hebben last te hebben van huidproblemen reageerden enthousiast.

De dames (en enkele heren) hebben een aantal vragen moeten beantwoorden waaronder: “Geeft de Mineral Bio Body Butter van SEA·LINE het gewenste resultaat?”

Enkele reacties op deze vraag:

“Het geeft zeker het gewenste resultaat, ik heb een erg droge huid, dat is nu een stuk beter geworden. Van veel producten krijg ik uitslag van SEA·LINE Mineral Bio Body Butter niet”

“Heerlijk product, voelt heerlijk zacht, fijn dat het een natuurproduct is”

“Crèmes voor een gevoelige huid geven mij toch nog allergische reacties. SEA·LINE Mineral Bio Body Butter kon ik goed op mijn huid verdragen, het voelt niet vet aan en trekt redelijk snel in. Mijn man heeft psoriasis en heeft het ook gebruikt, na een week duidelijke verbetering”

“Echt een fijne crème die snel intrekt, de huid is zacht en soepel en het trekkerige gevoel is ook verdwenen"

“Ben van een gebruiker een overtuigde gebruiker geworden. SEA·LINE Mineral Bio Body Butter is vrij dik en smeert goed uit. Heb SEA·LINE gebruikt tijdens een korte maar heftige vakantie en heb nog steeds geen uitgedroogde winterbenen. Ben nog steeds tevreden.”