Original Cosmetics
 
 

 

Original Cosmetics ORIGINAL COSMETICS
Earth·Line & Sea·line 100% natuurcosmetica

WAT DOEN WIJ
Wij zetten ons met hart en ziel in voor ontwikkelen van 100% natuurcosmetica, gezonde huidverzorging met een visie. Betrouwbaar, eerlijk en doet wat het beloofd, waarbij een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs wordt beoogd (real value for money).

Onze huidverzorging voldoet dan ook aan de strenge eisen voor gecontroleerde natuurcosmetica. Alle producten onderscheiden zich door het BDIH garantiekeurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door Ecocontrol.

De producten van Original Cosmetics bestaan dus uitsluitend uit natuurzuivere ingrediënten en bevatten geen parabenen, paraffine, synthetische stoffen en parfum, zijn allergie getest en dierproefvrij.

Bij de productontwikkeling van onze huidverzorgingsproducten staat een zorgvuldige omgang met plantaardige werkstoffen garant voor natuurlijke, ‘groene’ en vooral veilige (gifvrije) cosmeticaproducten, die energieneutraal en milieuvriendelijk worden geproduceerd.

Zorgvuldige omgang met plantaardige werkstoffen en het toepassen van de nieuwste technieken staan garant voor innovatieve, gezonde en vooral effectieve producten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

De producten van EARTH·LINE, SEA·LINE en NATURAL AGE CONTROL worden verkocht via de betere drogisterijen, reformhuizen en natuurwinkels en schoonheidssalons.