Earth.line
 

 

Soft Finish Day

NATURAL AGE CONTROL®
Nieuwste generatie natuurlijke anti-aging huidverzorging

Wanneer je ouder wordt, verloopt de stofwisseling van de huid steeds trager. Dat komt voornamelijk door veranderingen in de hormoonhuishouding. Celvernieuwing en aanmaak van collageen nemen af en de huid wordt minder beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ook herstelt de huid zich langzamer.
Dit leidt tot een vochtarme, dunnere en ruwere huid, die er dof en minder elastisch uitziet. De huid is gevoeliger, vertoont wat onregelmatige pigmentering en diepere lijntjes.

De huid 100% natuurlijk onder controle
De nieuwste ßio-technologie die is toegepast in de Natural Age Control® producten is uniek voor natuurcosmetica. Het bevat effectieve combinaties van puur natuurlijke, werkzame stoffen, die het vezelnetwerk diep in de huid herstellen, de aanmaak van collageen stimuleren en de huid beschermen. Ze werken in op iedere huidlaag om het huidverouderingsproces op natuurlijke wijze te vertragen en onder controle te houden. Het resultaat is een ontspannen, gladde en stralende, jonger ogende huid met meer volume en veerkracht.

Unieke allergeenvrije natuurlijke geur
De zachte natuurlijke geur is een met uiterste zorg gekozen samenstelling van o.a. oranjebloesem, sering, vanille en sandelhout. Dit gecertificeerde natuurlijke parfum  bevat geen allergenen en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige en reactieve huid.