Earth.line
 

 

Soft Finish Day

DE ßIO-TECHNOLOGISCHE WERKSTOFFEN IN NATURAL AGE CONTROL®

De nieuwste ßio-technologie die is toegepast in de Natural Age Control® producten is uniek voor natuurcosmetica. Het bevat effectieve combinaties van puur natuurlijke, werkzame stoffen, die het vezel- netwerk diep in de huid herstellen, de aanmaak van collageen stimuleren en de huid beschermen. De belangrijkste ßio-technologische toepassingen en hun natuurlijke werking:

  1. ßio-HyalurontechTM Een dubbele Hyalurontechniek met in liposomen ingekapseld natuurlijk Hyaluronan voor diepe en langdurige hydratatie, rimpelherstel, volume en veerkracht plus Hyaluronzuur met oppervlakte werking ter voorkoming van vochtverlies.
  2. ßio-X HyalurontechTM Een hogere dosering van boven- staande dubbele Hyalurontechniek, plus lecithine en gerst. Voor rimpelvulling met liftend effect en langdurig werkende hydratatie van de huid. Minder zichtbare rimpels en een vollere, compacte en prettig aanvoelende huid.
  3. Axolight ExtractEen plantaardig enzym dat pigment- vlekken vermindert en voorkomt en zorgt voor een egalere teint.
  4. Phyto Yam-50 ComplexTM Een natuurlijk complex van hoge concentraties yamwortel en soja- extract. Helpt op natuurlijke wijze de hormonale huidbalans herstellen. Verbetert het vocht- en vetgehalte, de elasticiteit van de huid en de aanmaak van collageen. Vermindert rimpeltjes en maakt de huid voller en egaler.
  5. Gingibis ComplexTMEen anti-aging complex van gember- wortel, kamille en bioflavono´den dat vrije radicalen neutraliseert. Huidbeschadiging door schadelijke stralen en stress herstelt en roodheid van de huid (couperose) voorkomt en vermindert.
  6. Porphyra Umbilicalis Deze rode algen beschermen de huid tegen UVA-stralen die de collagene en elastine vezels beschadigen, waardoor huidveroudering ontstaat.
  7. Glycolipids Ceramide Een huididentiek plantaardig huidvet dat de huid in hoge mate beschermt tegen vochtverlies, de celvernieuwing stimuleert en de elastine vezels herstelt.
  8. Optical Smoothing TechTM Een unieke, minerale, licht getinte beschermlaag die op de huid vallend licht breekt en verspreidt. Een direct gladmakend, matterend effect en minder zichtbare rimpels.
  9. Biologische oliën, shea butter, zonnebloem- en mimosawas Intense voeding voor een betere huidtextuur, glans en een soepele huid.