Earth.line
 

 

Earth.line EARTH·LINE VITAMIN E SKIN CARE

Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth·line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging.

Earth·line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van vitamine E voor het gezicht, het lichaam en het haar voor de jongere en de oudere huid met specials voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.

De samenstelling van alle producten van Earth·line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken en is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

VITAMINE E DE BELANGRIJKSTE EN MEEST EFFECTIEVE HUIDVITAMINE

  • Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.
  • Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen.
  • Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.
  • Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.


Zie: UVA bescherming en huidveroudering